Yleinen

(HEHTAARI) MEIKKIPUSSIN SISÄLTÖ

7 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Lumene sävyseerumi on ihana, minulla on se vaaleampi sävy kun ihoni on melkoisen vaalea.

  Kikon tuotteista olen pitänyt, luomiväriä en sieltä ole tosin ostanut. Kikon hienojakoinen väritön/valkoinen irtopuuteri on suosikkini, se ei muuta meikkivoiteen väriä ja pieni tupsautus T-alueelle riittää. Kikon luomivärin pohjustusaine on myös ykkössuosikkini.

  Ripsientaivutin on ikoninen Shu Uemura, mutta taitaa olla malliltaan täysin sama kuin Shiseido, ainakin samat kumit käyvät.

  Shiseidon edullisemman sisarmerkin Majolica Majorcan Lash King ja Lash Epander ovat suosikkiripsivärejäni, niitä olen Aasian matkoilta hankkinut. Levittyvät hyvin, eivät tahraa, varise tai leviä ja lähtevät helposti jopa ihan lämpimällä vedellä.

  Joo – ne pinsetit, ihan päivittäin käytössä!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Jos pitäisi valita yksi mullistava meikkituote, niin se olisi Lumenen sävyseerumi. Se on juuri sellainen ihonhoidon ja meikkituotteen välimuoto, joka sopii luonnollisen meikin suosijoille.
   Luinkin juuri Aasian kosmetiikkajuttusi, siellä oli monta mielenkiintoista tuotetta – ja ne söpöyspakkaukset! 🙂

 2. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Lumenen sävyseerumi on kyllä ihana mä en juurikaan meikkivoidetta enää käytä arkena koska se tasoittaa pikku virheet niin hyvin. Käytän myös astatta vaaleampaa sävyä. Ja pari tippaa hohdettta poskipäille ja se on siinä ♥ Kiva postaus, ihanaa päivää!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on jännä juttu, kun tuota Sävyseerumia ei mielletä välttämättä meikiksi, mikä on ihan hyvä jos ajattelee sitä, että naiset eivät mielellään edelleenkään käytä meikkivoidetta peläten sen näyttävän pakkelilta. Tämä ei kyllä näytä!
   Kiitos Maiccu ja ihanaa viikonloppua!

 3. Tiia Koivusalo

  Aivan mielettömän upea postaus ja ollut varmasti aikaa vievä. Näihin meikkipostauksiin uppoaa paljon aikaa, niin ihanaa on katsella. <3

  Upea meikkipussi, kauniin vintage henkinen ja muutama tuttu suosikkikin tuli sieltä bongattua.

  <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tiia!
   Joo, kyllä näihin menee aikaa yllättävänkin paljon, mutta on niitä, kuten kaikkia kuvaushommia, niin kiva tehdä.
   Kivaa viikonloppua sulle! <3

 4. JonnaH.

  Sensain 38°C ripsarista en luopuisi ikinä, sitä löytyy aina. 🙂

Leave a Reply