Matkat

Fuerteventura – kiehtovan erilainen

7 Comments

 1. Tiia

  Karun kaunista ja jotenkin erittäin jylhää. Jäänyt positiivinen kuva Fuerteventurasta vaikka omasta käynnistä on jo aikaa. On jäänyt useista Kanarian kohteista omaksi suosikiksi mielessäni. Jos jonnekin Kanarialla vielä lähtisin, niin varmasti tuonne. Meillä kävi pari kertaa muilla Kanarian reissuilla, ettei ollut lämmin ja Americasissa taas oli lämmin, mutta siellä ei mitään nähtävää. Jo siksi Fuerte on kiva.

  Mitä kauneimmat kuvat Maarit ja upea postaus kaikkinensa. <3

  Kivaa tätä viikkoa. <3

  1. Maarit

   Meilläkin oli nyt puolipilvinen viikko ja aika kova tuuli, mikä siellä on tosin usein. Mutta pilvettömällä kelillä on yleensä todella lämmin. Siellä on jotenkin rauhoittava meininki, hengaillaan rannalla ja kävellään ja muuta.
   En ole itse käynyt missään muualla Kanarialla, mutta talvikohteena varmasti harkitaan muitakin saaria just lämmön vuoksi.
   Kiitos Tiia ja ihanaista iltaa sinne <3

 2. Leena

  Tuttuja paikkoja! Olimme mieheni kanssa viime lokakuussa pari vikkoa Fuerteventuralla, ensimmäistä kertaa. Muut Kanarian saaret Lanzarotea lukuunottamatta ovat tuttuja. Olimme viikon pohjoisessa ja toisen etelässä, auto oli käytössä koko ajan. Saari tuli tutkittua läpikotaisin, vaeltaen ja autoillen. Pidämme saarista ylipäätään ja vielä enemmän, jos voi pitkän vaelluksen jälkeen hypätä mereen. Tämähän onnistui Fuerteventuralla hyvin. Tosin vaellukseen saari on on haastava, koska tuulee usein ja kovaa. Kiitos Maarit kivasta postauksesta ja kuvista.

  1. Maarit

   Kiitos Leena kommentistasi! Tuuli on tosiaan siellä aina läsnä, mutta jos on pilvetöntä niin ilma on silti kivan lämmin myös talvikuukausina. Tykkäsin saaresta kovasti ja on ihan mahdollista, että mennään sinne vielä uudelleen – olo oli mutkatonta ja rentoa, jos niin voi sanoa.
   Jos satut lukemaan vielä tämän vastauksen, niin olisi kiva kuulla suosituksiasi muista saarista, sillä en ole ollut missään muualla Kanarialla.
   Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

   1. Leena

    Teneriffaa tunnen vähiten ja se ei oikein avautunut meille, oltiin varmaan väärissä paikoissa. Saari on varmasti monipuolinen. La Comera on söpö todella pieni saari. La Palma tulivuorisaari (purkaus!), mahtava luonto ja ei niin turistinen kuin Teneriffa tai Gran Canaria. Lempisaaremme on Gran Canaria. Olemme aina etelässä, mutta saarella on paljon nähtävää ja olemmekin kiertäneet saarta paljon. Me pidämme vaeltamisesta ja mies lisäksi pyöräilee ja vaikka saari on turistinen, niin voi olla ettei kolmen tunnin patinoinnilla näe ihmisen ihmistä. Kokonaisuudessaan saaret ovat „helppoja „ kohteita, saahan sinnekin istua tarpeeksi monta tuntia koneessa, mutta Karibialle tai Aasiaan istutaan tuplasti.

 3. Outi

  Todella kaunis paikka ja aivan upeita nuo rannat ja maisemat. En ole koskaan käynyt tuolla, mutta todella mielelläni kävisin.
  Ihana irtiotto teillä ollut.

  1. Maarit

   Siellä on ainutlaatuinen luonto ja omaa silmää viehätti myös tuo kaunis hiekanvärinen vuoristomaisema, mitä on saaren eteläosissa. Tämä oli todellinen irtiotto, rauhallinen viikko tekemättä oikein mitään sopi juuri nyt elämään.
   Kivaa viikonalkua sinulle!

Leave a Reply