Yleinen

Espanjassa osa 6 – Tämän matkan 3 sykähdyttävintä nähtävyyttä

4 Comments

 1. Tuula's life

  Tuo Babylon -ranta oli surullista katsottavaa. Luonnonkatastrofit ovat hurjia. Onneksi olivat kesähuviloita, vaikka siitä huolimatta tuo on ollut katastrofi monelle perheelle. Ja kerroitkin tuossa, että onkohan noita enää varaa korjata. On rakennettu aikoinaan upealle hiekkarannalle.
  Ja Santa Barbaran linnaan on tullut joskus kiivettyä. Olipa kiva nähdä hienoja kuviasi linnasta ja maisemista sieltä. Ihanasti sanottu: Vanhan linnoituksen hillitty charmi. Sellainen se minunkin muistikuvissani on. Sinä vain osasit valita sanasi paremmin.
  Nyt alkoi tehdä uudellleen mieli Alicanteen. Silloin kun me siellä kävimme, parisen vuotta sitten, pääsi Alicanteen Turun lentokentältä. Nyt ei enää pääse. Kävimme silloin kaikki mahdolliset kohteet, joihin Turusta pääsee.
  Kiitos hienosta nähtävyys -postauksestasi. Ja ihanaa alkanutta joulukuuta!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tuula!
   Siitä(kin) huomaa vanhentuvansa, kun arvostaa yhä enemmän rauhallista menoa ja rauhoittavia paikkoja. Meille Alicante jäi ihan pintaraapaisuksi, joten itse kaupungista ei juuri ole käsitystä. Emme tiedä sitäkään, miten hyvin keskustan kohdan ranta on maisemoitu ja hyödynnetty. Sekin on asia, joka lisää tai vähentää paikan viehättävyyttä.
   Suorat lennot omalta paikkakunnalta helpottavat kyllä matkustelua ja aika hyvin olette sen hyödyntäneetkin!
   Samoin sinulle <3

 2. Unknown

  Kiitos ihanasta matkakertomuksestasi. Luin kaikki osat ja katselin kauniit kuvat. Otin ihan kartan esille ja tarkastelin matkareittiänne. Taisi tulla matkakuumetta. Kerrot myös paikallisesta ruuasta herkullisesti.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos paljon! On aina niin ihanaa saada tällaista palautetta, tuntee, ettei ihan turhaan kirjoittele näitä juttuja ;o)
   Leppoisaa joulukuun alkua sinulle!

Leave a Reply