Sisustus ja mökki

Ensimmäiset kevätpäivät mökillä

10 Comments

 1. Sari Riekkola

  Voi miten ihania kuvia, siellä on melkein kesä!!
  Upea tuo teidän paikka.
  Meillä täysi talvi nyt, kun lunta satanut 15 senttiä, niin tympii, että ajattelin tehdä sisällä jotain kivaa ja unohtaa typerän sään.

  Ihanaa viikonloppua ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näihin kommentteihin on jäänyt vastaamatta – olen niin pahoillani. Mutta juu, meille sattui niin ihanat ilmat; tai me tähdättiin itsemme sinne kun nähtiin että tulee niin hyvä keli.
   Onkohan siellä vielä lunta? Kaverit olivat juuri Kilpisjärvellä ja siellä oli ainakin aivan täysi talvi kuvien perusteella.
   Ihania kevätpäiviä Sari! <3

 2. Margit

  Voi miten ihanaa on teidän mökillä. Ilmat oli kyllä lämpöisiä täälläkin, mutta meidän mökillä lunta riittää vielä pitkään. Kaupungissakin tuli tänään sunnuntaina lunta. Eilen hain sopivasti langat islantilaisneuleeseen takatalvea innoittamana. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pahoittelut sinullekin, että vastaan näin myöhään.
   Taitaa kevät olla pidemmällä jo sielläkin, vaikka onhan tämä ollut järkyttävän kylmää sen lämpöviikon jälkeen. Ja taas on luvassa sateita, jopa rätää tänne eteläänkin, huh.
   Islantilaisneuleestasi tuli todella todella kaunis!
   Valoisia kevätpäiviä!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Niin kaunista kyllä tuolla teidän mökkimaisemissa. Mikä siinä onkin, että mökillä riittää aina hommaa, mutta jotenkin sitä kyllä tykkääkin puuhastella, varsinkin jos saa tehdä ajan kanssa hommia.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos ja pahoittelut sinullekin näin myöhäisestä vastauksesta <3
   Meillä on jotenkin saatu säilytettyä sopivasti luonnontilassa se piha, että ei ole mahdoton työ sen kunnossapitämisessä, silti aina löytyy jotain kuopsutushommaa kun lukeminen tai muu alkaa tympimään.
   Mukavaa viikkoa Outi <3

 4. Sigrid Klede

  Dear Maarit, it's so beautiful with you and your photos are as always dreamlike, I would like to leave right away. Your cottage and the surrounding are certainly a lot of work, but you can also be happy and grateful for the days that you spend there.
  Best regards
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Thank you so much dear Sigrid. this place is our happy summerhome. The work doesn't feel like work somehow as you can do it or not, with no timetable. And I have to say I really feel grateful and happy to be able to spend so much time there.
   Best regards and lots of hugs,
   Maarit

 5. Tuija

  Hei Maarit! Saatoin jäätävästä nuhastani huolimatta aistia raikkaan kevään tuoksun nenässäni tihrustaessani tätä tekstiäsi puhelimeltani. Ovatko nuo mustat tuolit Ikean mallistoa? Jos niin , millaiset ovat istua? Tuontapaisia olen tuumaillut saunakamariimme vilvoitteluun viileille säille ja tarvittaessa ne voisi ottaa pihallekin hyvällä kelillä eli sellaisella kuin viikko sitten.Nämä hyytävät päivät olivatkin oikeastaan just passelit potemiseen peiton alla Rileyn koukuttavan Vaaarallinen kirje -opuksen parissa. Aurinkoista kevään etenemistä toivotellen, Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pahoittelut Tuija sinullekin pitkästä vastaamisajasta <3
   Voi ei! Toivottavasti olet selättänyt jo sen viheliäisen kevätnuhan. Ja juu, tuolit ovat Ikean. Niissä on hyvä istua, selkänoja ei ole liian kallistuva taaksepäin eikä joudu istumaan liian syvällä ja punnertamaan ylös. Näitä epäkohtia on monissa muissa malleissa, mitä olemme käyneet koeistumassa (Jysk, Bauhaus mm), kun tarvitsisimme pikkumökille vastaavat puunvärisenä. Ikeassa on vain mustia, harmi. Korituoli on kätevä, meilläkin ne seilaavat terassilta tv:n ääreen iltaisin…
   Onko Rileyn kirja hyvä? Olen miettinyt että pitäisi ostaa se.
   Raikkaita kevätpäiviä sinne!

Leave a Reply