Arki ja elämä

Energiaviikonloppu ja mitä se sai aikaan

6 Comments

 1. Outi

  Olen aikamoinen höpöttäjä ja saan tuttavia helposti, mutta ystävä asteelle en kaikkia päästä. Ihanassa seurassa olet mökkeillyt, reissusta on varmasti saanut energiaa.
  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Maarit ❤️

 2. Sari Multanen

  No huh, mikä härdelli sinulla mökkireissun jälkeen. Minä olen ihan vaan ollut, katsonut Netflixiä, saunonut ja lukenut kirjaa. Ihana kun kävitte, oli niin kiva saada tänne teistä ystävistä eloa ja ihanaa naurua. Tätä vaihtelevuutta elämään juuri tarvitaan ja ystävät sitä tuovat <3 Ihanaa viikkoa ja tulevaa juhannusta <3

 3. Annukka

  Tiivistit niin täydellisesti tekstin, joka olisi voinut olla suoraan omasta päästäni, mutten vaan olisi osannut sitä yhtä hyvin kirjoittaa. Tämä on niin totta omallakin kohdallani: ” Ei ole niin helppoa – ainakaan itselle – tutustua uusiin ihmisiin eikä totta puhuen jaksakaan antaa itsestään puolitutuille. Pitää olla jokin selkeästi yhdistävä tekijä, olemisen helppous, samanlainen ajattelutapa, että antaa nykyään ihmisten tulla lähelle.” Se on just näin. Olemisen helppous ehkä on just se oleellinen taika. Ja vaikka erilaisuuskin on rikkautta, niin kyllä se joku selkeä yhdistävä tekijä ja samanlainen tapa ajatella asioista tekee yhdessäolosta vaivatonta. Muuten käy sosiaaliselle erakolle (olen käyttänyt tätä termiä myös itsestäni :)) raskaaksi.

  Kuvia viikonlopulta olen nähnyt sekä Tiian että sinun instassa ja suosikkini on tuo, joissa kaikilla on hatut tai lippa päässä :). Siitä välittyy justiin se olemisen helppous <3

 4. Tiia

  Aivan ihanasti kirjoitettu Maarit meidän ihanasta parista päivästä. Kuin omasta kynästä, ystävyyden pitää tulla luonnostaan ja juuri tuo olemisen helppous ja toki sama arvomaailma. Ihanaa on myös, että tässä seurassa voidaan kuvata hömpöttää. Samanlainen seurallinen introvertti täällä, saan ihmisistä voimaa ja energiaa ja sitten onkin taas hyvä vetäytyä omaan luolaan.

  Ai, että nämä kuvat ovat upeita kaikki ja voi Herra Nelsonia. <3

  Huh kun siellä ollut haipakkaa meidän reissun jälkeen, meikäläinen simahti jossain kohden alkuillasta, mutta piristyin sitten ja valvoin ties kuinka myöhään.

  Ihanaa uutta viikkoa Maarit. <3

 5. Sigrid

  It seems, it was a great women blogger weekend. Beautiful pics, as always and also Mr. Nelson didn’t disturb the beautiful mood of the pics. Have a nice week ahead dear Maarit with lots of positive energy from your amazing weekend.
  Best regards and a hug
  Sigrid

 6. Tuija

  Tunnistan kuvauksesta itsenikin. Tekstiäsi on ilo lukea. Elokuisen illan terveisin Tuija

Leave a Reply