Yleinen

En ole koskaan – oletteko te?

22 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Moneen samaistun, ihan kaikkiin en. En ole koskaan minäkään pitänyt itseäni exterme-tyyppinä, mutta niin vain olen laskenut koskea, ottanut varkaalta laukun pois pariisilaisjunassa ja uinut Rio Granden yli Yhdysvalloista Meksikoon – ja takaisin! Kaikista on tosin aikaa. Näyttävästä ukkosesta pidän, jos vain saan olla sisällä. Täyteaineita en ole otanut enkä osaa kuvitella ottavanikaan. Harry Potterista luin ensimmäisen kirjan, vain tajutakseni mikä siinä innostaa. Ei iskenyt minuun. Australiassakin olen käynyt, mutta reitti piti pätkiä kahteen osaan ja "levätä" Hongkongissa menen tulleen.

  1. Maarit / Sopusointuja

   En voi millään uskoa tuota uintirohkeuttasi! Ihan uskomatonta, huh. Kosken olen minäkin (joutunut) laskemaan Kukkolankoskella Torniossa, kun kaikki muuta menivät. Suljin silmäni, puristin turvanarua ja toivoin parasta, haha. Lohduttavaa kuulla että löytyy joku muukin, jota ei Potter innosta; tosin itse en ole edes päässyt lukuasteelle.
   Kivaa viikonloppua Tuuli! <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  … jaksanut ihmisiä, joiden arvomaailmassa on isossa roolissa muiden ihmisten varallisuus, asema tai saavutukset. Arvostan valtavasti ihmisten yritteliäisyyttä, kunnianhimoa, onnistumisia ja saavutuksia, mutta silloin kun henkilöä tuntematta nostetaan esille vain näitä asioita, en ymmärrä. Nostetaanko sillä omaa statusta vai mitä?
  Tämä olisi voinut tulla myös minun kynästä. Itseasiassa vähän aikaa sitten Tiian kanssa tästä juuri puhuttiin myös. Mads on kyllä <3, joten siinäkin ollaan samaa mieltä.
  Tiedätkö, jotenkin olen heti alusta asti saanut sinusta hyviä fiboja ja se tunne vaan voimistuu, kun saan tutustua sinuun paremmin…vaikka näin haasteenkin muodossa.
  Ihanaa viikonloppua Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tuo piirre on sellainen, että haluan siitä tilanteesta pois välittömästi, en pysty olemaan enkä kestämään. Tiedät varmasti mistä on kyse…
   Kiitos Outi niin paljon <3 Ja tiedädtkö, että ajattelen niin samalla lailla sinusta. Luen sinun kirjoituksiasi aina niin hymyssä suin, miten ihanan lämpimästi kerrot pikkuväestä vaikka varmasti on välillä raskastakin. Ja ehtymätön kykysi taikoa ja askarrella milloin mitäkin – sitä harva osaa eikä edes viitsi. <3
   En ole kovin herkkä avautumaan sielunelämästäni blogissa, mutta tämä haastemuoto on mukava tapa tuoda itsestään vähän uutta lukijillekin. Otappa Outi haaste vastaan sinäkin!
   Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

 3. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Tätä oli kiva lukea, sillä monessa kohtaa olen täysin samanlainen. Etenkin tuo varakkuus ja arvomaailman osui ja upposi, kohtaan jokaisen ihmisen ihmisenä, enkä ansioidensa mukaan.
  En ole koskaan lukenut tai katsonut Tarua sormusten herrasta tai Harry Potteria, liian satuja mulle 🙂 Jouluhössötyksen kanssa olen täysin samaa mieltä, en osaa ollenkaan lähteä mukaan siihen että sitä toitetaan jo lokakuussa.

  Kiiltokuvapojista en ole kiinnostunut koskaan, miehessä pitää olla jotain säröä tai särmää kuten ihmisissä yleensäkin. Liian kaunis on jotenkin persoonaton.

  Mukavaa viikonloppua ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Jotenkin se joulu tuntuu vähemmän kuluneelta vai miten sen nyt sanoisi, kun vasta paria viikkoa ennen tekee ja valmistelee joulun ja koristelut – näin siis itse ajattelen 🙂 Ei mene kauaakaan, kun se hössötys taas alkaa!
   Ota kuule sinäkin haaste vastaan – näitä on kiva lukea.
   Kivaa viikonloppua sinullekin <3

 4. Kristiina K

  Tämä pitäisi omassakin blogissa toteuttaa ja varmaan niin teenkin.
  Niin, ja Mads Mikkelsen ON ihana!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tee ihmeessä – oli muuten todella antoisaa miettiä näitä sitten kun pääsi alkuun. En halunnut päästää itseäni helpolla ja jätin pois kaikki liian ilmeiset ruokainhokit ja vastaavat 🙂
   Tulisipa Madsiltä leffa… Oletkohan nähnyt Jahdin? Se oli karmea elokuva sisällöltään, mutta HÄN ihana.
   Mukavaa viikonloppua sinne!

 5. Maiju

  Hei, todella paljon samoja ajatuksia, mutta eihän se mikään yllätys ole. Ei hiusten radikaaleja värjäyksiä, ei harrypottereita tai toimintaelokuvia jne. Ainoat erot oikeastaan ovat jouluhössötys (tykkään ja harrastan) ja musta kynsilakka! Mads on tosi jees, luen muuten juuri kirjaa Mikael Persbrandista, joka on työskennellyt Madsin kanssa ja käy ilmi, että Mads on ainakin aikaisemmin elänyt melko hurjaa elämää. Terkkuja!

  1. Maarit / Sopusointuja

   No ei tosiaan ole yllätys! Kyllä Madsin kasvoilta näkee, että on elettyä elämää takana, mutta just se tekeekin hänestä niin charmikkaan. Olisikin kiinnostavaa lukea tyypistä lisää.
   Kivaa syksyä ja mökkeilyä – jouluun on onneksi vielä aikaa 🙂
   Terkkuja sinnekin!

 6. Marja T

  Olitkin jo vastaillut En ole koskaan-postauksen kommentteihin, mutta vastailen hieman näin "myöhässä". Postauksesi oli kiva ja oli mielenkiintoista lukea lisää sinusta. Omalta kohdaltani voin kommentoida esiin ottamiasi aiheita seuraavasti. Extremeä sen verran olen harrastanut, että olen lentänyt kuumailmapallolla. Ja ekalla kerralla mentiin voimajohtoihin Porvoossa. En ole koskaan värjännyt hiuksiani mustiksi. Tosin penkkareissa ne aikoinaan olivat siniset. En ole koskaan lukenut Taru sormusten herrasta enkä yhtään Harry Potteria. Jouluvalmistelut aloitan ajoissa – joskus on joulukortit tehty valmiiksi jo elokuussa. Ihmisissä arvostan heidän sisintään. En voi sietää sellaisia ihmisiä, jotka esittävät parempia kuin ovat. Toimintaelokuvien sijasta katson mieluummin rauhallista draamaa. Myöskin miehissä pitää olla jotain hieman "kirveellä veistettyä". Ja kun jokin homma tehdään niin se tehdään kunnolla, eikö vain? Mukavaa viikonloppua sulle Maarit. ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ei kannata yhtään välittää siitä, että olen jo vastaillut. Tämä ei vanhene ? Joskus vastailen heti ja joskus vasta kun aikaa on kulunut – olen iloinen joka ikisestä kommentista mitä saan teiltä.
   Kylläpä mekin ajatellaan samoin monista asioista. Rohkea olet kun olet uskaltautunut kuumailmapalloon, ja noin vielä kävi! Onneksi ei tapahtunut pahempaa!
   Lämpöistä viikonloppua sinulle Marja ?‍♀️

 7. leenariikkala

  No monessa samoilla linjoilla, aika monessa eri. Tunnustan jättäväni monta asiaa kesken, enkä liiemmilti siitä enää kärsi. Kuuntelen musiikkia autossa täysillä, niin, että bassot jumputtaa ulos asti. Fiilistelen Joulua jo ajoissa, hössötä, hmm en ehkä, mutta glögiä juon pitkin syksyä ja usein mehumaijalla itse tehdystä mustaherukkamehusta. Lisäksi fanitan kyllä kauniitakin miehiä, joihin Mads mielestäni kuuluu. Tuossakin kuvassa, jumalainen luusto, kaunis mies!

  1. Maarit / Sopusointuja

   On hienoa että osaa ja voi olla itselleen armollinen – onneksi olen itsekin oppinut sitä joidenkin asioiden suhteen. Välillä siinä onnistuu ja välillä ei sitten millään.
   Eihän glögin juonti ole hössötystä, sehän kuuluu hämärien hetkien hemmotteluun! Mutta kuusen koristelu, joululalulut ja muut.
   Sinäkö se oletkin jonka bassot kaikaa tänne asti ;D

 8. Sari Riekkola

  Olipa mielenkiintoista luettavaa, tälläiset haasteet ovat kivoja, oppii tuntemaan enemmän toista.
  Moniin asioihin samaistuin, paitsi että joulua alan fiilistellä jo marraskuun lopulla, se on lemppari juhla!!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva kuulla – otappa koppi tästä ja ala keräämään asioita…
   Tekee niin hyvää itsellekin mietiskellä näitä 🙂

 9. -Kirsi-

  Minä allekirjoitan kyllä kaikki nuo Sinun ajatuksesi, osuikin niin samaan.
  Tosin minä laitan sen Geren ykköseksi:)ja toimintaelokuvia "joudun" miehen kanssa katselemaan:)
  t. Kirsi R Porista

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Kirsi! No onpas hauskaa – samikset siis; ja Porin suunnilla liikun minäkin tuon tuosta.
   Taitaa Bond olla ainoita toimintaelokuvia mitä olen katsonut – hyvin olen onnistunut väistämään, hih. Me tallennetaan yleensä molemmille sopivat elokuvat ja katsotaan sitten kun molemmille sopii – ja toimintaleffat hän joutuu katsomaan ihan itsekseen 🙂

 10. Annukka

  Täällä toinen, jolle "turvallinen ja tavallinen" on sitä kaikkein parasta.

  Ja todellakin, Mads Mikkelsen ja muut vähän "kirveellä veistetyt" miellyttää silmää paljon enemmän kuin siloposkiset kiiltokuvapojat. Myös James Bondina esiintyvä Daniel Craig on mun mieleen ja tässä muutama päivä sitten just katselin ties kuinka monetta kertaa (koska sattumoisin tuli telkkarista) Casino Royalin, jossa molemmat komistukset esiintyi :).

  Eikä mustaa kynsilakkaa mullekaan. Eikä sen puoleen sinistä, vihreää tai keltaistakaan…

  Ja että nyt tulisi mahdollisimman sekava tästä kommentista, niin kerrassaan ihana tuo Madsin yläpuolella oleva utuinen maisemakuva. Rauhoittaa mieltä <3

  1. Anne W.

   Oi ei, allekirjoitan nuo kaikki! Varsinkin tuon tuuli ja myrsky- kohdan, hiukset sekaisin ja huulissa kiinni 🙁 ja rosacea- ihoni ei pidä ollenkaan viimasta ( oli sitten kesä tai talvi ).
   ….Enkä ole lukenut kumpaakaan kirjaa…mahdatko olla kala horoskoopissa? 😉

  2. Maarit / Sopusointuja

   Voi nyt vasta huomasin että on jäänyt vastaamatta tähän! Niin paljon yhtäläisyyksiä! ?Huulikiilto ja tuuli on kyllä niin ärsyttävä yhdistelmä! Ja olen vaaka…
   Mukavaa iltaa sinulle!

 11. Simon Durochefort

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply