Sisustus ja mökki

Elokuun viimeinen viikonloppu mökillä

9 Comments

 1. Leena

  Aivan mahtavan ihania kuvia, olen fiilistellyt niiden kanssa jo tovin. Kyllä loppukesä vaan on jotain ainutlaatuista.

 2. Sara S.

  Kuvista ja tekstistäsi aistii hienosti loppukesän haikuden. Mökillä sen äärelle ehtii pysähtyä, kaupungissa kiire peittää haikeuden alleen.

  Mukavaa maanantai iltaa sinulle Maarit <3

  1. Sara S.

   Siis haikeuden 😀

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Jotenkin tämä elokuun loppu on aina haikeaa aikaa, sitä pitää alkaa hyväksymään syksyn tulo 🙁
  Ihanalta teidän mökillä näyttää ja uskon, että pääsette sinne vielä ainakin kuukauden ajan käymään.
  Kaunista viikkoa sinulle Maarit <3

 4. JonnaH.

  Kaunista ja samalla jotenkin haikeaa. Elokuu on ihan juuri ohi ja sitten ainakin itsellä alkaa virallisesti syksy. Syyskuu on jotenkin sellaista kesästä luopumisen aikaa sitten. 🙁

  Ihanaa viikkoa sinne. <3

 5. Celia C/ good to be home

  Aivan upeat kuvat, tuo auringonlaskukin – osuipa hieno keli oikeaan hetkeen!
  Haikeutta on pakkailla ihan täällä kotonakin takapihalta kalusteita ja muuta rekvisiittaa liiteriin. Josta tietenkin poiki aikamoinen raivausoperaatio liiterissä, että mainitut tavarat sai sinne sullottua 😉 Yksi lasti lähti ekotorille ja toinen odottaa kirppisinspistä.
  Aika nopeasti se syksyn tuntu tuli. Onneksi vielä ollaan viitsitty ajella Ruissaloon uimaan, vaikka vesi onkin viilennyt jo kummasti…
  Silti – tykkään, että meillä on vuodenajat 🙂

 6. Sigrid Klede

  Dear Maarit, I'm always dreaming after reading your blogposts about the cottage. I fell in love with this beautiful little house and the surroundings and I think I'm always right there myself with your descriptions. I wish you a few more wonderful late summer days and autumn days in the cottage before you have to make everything fit for the winter.
  Lots of love Sigrid

 7. Tuuli - Lumo Lifestyle

  ELokuun loppu aina tosaiaan haikea, kesästä täytyy päästää irti eikä aina tunne olevansa ihan valmis pitkään syksyyn ja talveen.

  Onpa paljon tyrniä. Kävin katsastamasa kaksi vakiopaikkaani Helsingissä; Lauttasaaressa ja Eiranrannassa, ei marjan marjaa. Tatteja onneksi löytyi maalta.

 8. Tuija

  Toiveenani olisi lauha, pitkä syksy niin talvi olisi helpommin selätettävissä. Näissä sinun otoksissasi on hurmaava tunnelma. Aistin tuon hetken ja hyvän olon. Näihin tunnelmiin on hienoa palata pimeässä myrskysäässä valamaan toivoa tulevasta. Josko tilanne alkaisi normalisoitumaan ja matkustushaaveet toteutumaan vihdoinkin. Leppoisaa lauantaita! Tuija

Leave a Reply