Arki ja elämä

Elokuun 2020 kuvia

8 Comments

 1. Sigrid Klede

  Liebe Maarit, this is a wonderful review of the month, and as always with very nice pictures. About sports, I'm not a sports type, but always do half an hour of yoga in the morning. I'm very sorry about your dad, my father has also been in the hospital for four weeks and comes back in on Thursday, so it's just as difficult to visit, but I think, like you, he doesn't really notice that all any more .
  Lovely wishes
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Liebe Sigrid, thank you so much 🙂 Yoga in the morning sounds perfect and is a moment of relaxation for the coming day. I wish I could do the same! It's so sad with old people in general and especially now it's even worse.
   I wish you a lovely day,
   Maarit

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Ihana elokuu sinulla ollut! Minusta kuukausi meni jotenkin todella nopeasti ja nautin kyllä ihanista keleistä ja olen pörräillyt pyörällä pitkin Espoota.
  Tänään olin ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa ja fiilikset on näin syyskuun alussa oikein hyvät <3
  Ihanaa syyskuun alkua sinulle <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pyöräily onkin erinomainen tapa liikkua, kun voi pysähdellä halutessaan ja mennä paikkoihin mihin ei autolla pääse. Ihana kuulla, että syyskuu alkoi mainiosti ja niin paljon onnea uuteen työpaikkaan tätäkin kautta <3

 3. Tiia Koivusalo

  Miten ihania kuvia pullollaan ja nyt tuli kesää ikävä. Oikein jännittää tämä koronasyksy, sillä pimeys tekee jo muutenkin tepposiaan.

  Liikutaan aamulla ja illalla, mutta aina en iltaisin pimeässä ja kylmässä jaksaisi, mutta ah se happi antaa sitten hyvät yöunet.

  Ihanaa viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Älä muuta sano – tuntuu, että on oikein mietittävä mitä syksyn mittaan tekee ja puuhastelee että selviää pimeydestä ja ankeudesta. Pitäisiköhän aloittaa pihaprojekti…? Tai ei se pelkästään minusta ole kiinni, heh.
   On totta että iltapimeällä ja kylmällä lenkkeily ei nappaa, ainoa tapa on vissiin vaan lähteä ja sitä kautta saada siitä rutiini, jonka palkitsee hyvä mieli ja unet.
   Kivaa torstaita sulle <3

 4. Anonyymi

  Kesä on ollut aivan uskomattoman kaunis, lähes täydellinen! Mikä ihana lohtu muuten outoon tilanteeseen. Välimerta minullakin on valtava ikävä ja varasin optimistina vuoden päähän jo meille sinne huvilan..en vaan voi uskoa että tilanne on näin pysähtynyt enää silloin, on pakko avata reittejä ja kohteita. Ystävän kanssa ollaan kovasti menossa myös Lontooseen 2021 toukokuussa. Pakko olla jotain mitä odottaa ettei mieli mustene tykkänään:)

  Eniten toki odotan mummiksi tuloa lokakuussa! Saan ison pienen 45-vuotislahjan❤❤��

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi paljon onnea! <3 Mummius on uusi ihana elämäntilanne, mikä antaa niin paljon ja tuo mukanaan valtavan määrän rakkautta ja iloa <3
   Mieli kyllä meinaa painua alaspäin, kun miettii tulevaakin syksyä – pimeyttä ja ankeutta. Me ollaan oltu muutaman vuotena marraskuut Espanjassa ja nyt onkin uusi tilanne. Ehdotin miehelle, että kun nyt tiedetään ettei kertakaikkiaan voi lähteä mihinkään, käytettäisiin se aika pihaprojektiin. Ollaan monta vuotta mietitty asiaa mutta aina on ollut jotain… No, ei ole päätetty vielä mitään…
   Optimismia pitää olla ja todellakin jotain mitä odottaa, ei sitä muuten jaksa. Huvila Välimerellä kuulostaa kyllä superihanalta! Toivotaan, että tilanne tasaantuu ja pääsette kevätmatkalle Lontooseen!

Leave a Reply