Kauneus ja hyvinvointi

Elokuinen juhlalook ja helppo kampaus

20 Comments

 1. Anonyymi

  Hei
  Kiva postaus. Lähden aika samoin kuin sinäkin. Pitkät housut tuntuvat omimmilta tosin kapeina. Nyt olen tosin etsinyt kesämekkoa,mutta on ollut vaikea löytää.
  Hiuksissa mennään samoilla linjoilla kuin sinäkin. Mikään kampaus ei kestä lasimaisissa hiuksissani (eikä tarvitsekaan, mutta kokeiltu on).
  Sinulla tuntuu olevan hyvä kampaaja ja osaat myös itse laittaa hiuksiasi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei, kiitos kovasti kommentistasi! Niin se pitääkin olla, että käyttää niitä mitkä tuntuvat mukavilta ja on kotoisa olo. Ehkäpä mekko tulee vastaan nyt kun syksyn uutuuksia alkaa tulla kauppoihin, toivotaan niin.
   Sen olen huomannut että leikkaus on tosi tärkeä vaikka onkin vähän pidemmät ja pitäisikin kiinni hiuksia, se auttaa osaltaan pysymisessä.
   Mukavaa elokuuta sinulle!

 2. Jasmin♥

  Joko odotat syksyn saapumista ja pimeneviä iltoja? Fiilistelyä kynttilöiden & tunnelmavalojen kanssa? ?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ihan vielä en ole osannut kaivata, vaikka kieltämättä nämä pilviset päivät ovat olleet tosi synkkiä. Kyllä sekin aika vielä koittaa 🙂

 3. Margit

  Omia kiva postaus? Tosiaan löytyy kyllä ihanat ja todella vähän käytetyt valkoiset housut. Miksiköhän en ole hoksannut etsiä kivaa tunika. Sehän olisi todella käyttökelpoinen juhlavampaan pukeutumiseen. Kenkä- ja laukkufriikkinä löytyy monenlaista juhla-asuun. Kyllä piristi tämä postaus. Ensi viikolla menen sisaren luo Turun seudulle ja tarkoitus olisi siellä hieman juhlistaa kahdestaan molempien elokuisia synttäreitä ruokailemalla jossain Turun ravintoloista. Todellakin katson mukaan kivaa juhlavampaa asua postauksesi innostamana. Kiitos Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva kuulla Margit, jos sain inspistä tästä. Ei sitä vaan aina hoksaa, itsekin etsin ideoita ties mistä… Olen kokenut nämä housu + tunika -asut mutkattoman juhlaviksi ja ehkäpä niillä tulee nuorekkaampi ilmekin 😉
   Oi teillä on Turun reissu edessä, toivotaan että olisi kivat ilmat että voisitte nauttia muutenkin siitä ihanasta kaupungista.
   Mukavia elokuisia päiviä sinulle!

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Harvoin kyllä tulee stressattua juhlapukeutumista. Minulla on pari luottomekkoa ja yhdet mustat housut, joita tykkään käyttää juhlavammissa tapahtumissa. Aika samoilla linjoilla olen siis sinun kanssasi. Vieraana en ole pääosassa, joten miksi stressata 🙂
  Näytät aina niin hyvältä Maarit <3 Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Luottomekot ovat parhaita, eikä aina mielestäni tarvitse olla 'jotain uutta'. Olen itsekin jo aikaa sitten luopunut siitä ajatuksesta. Pääasia on että on kiva olla ja juhlamieli <3
   Kiitos Outi aina niin ihanista kommenteistasi <3

 5. Tuija

  Olet upea! Tyylisi on harmoninen ja sopusoinnussa 😉 olemuksesi kanssa.

  Juhlasta riippuen joskus meinaa huolettaa, mutta useimmiten luottoasut jollakin pienellä uudella twistillä toimivat. Lempparini on tuoreimmassa postauksessanikin näkyvä Unikko -kaftaani, joka taipuu monenlaiseen juhlaan.
  Tämän kesän odotetuimpien juhlien asemesta olinkin Koronatestissä ja mekkohankinta on päässyt tuulettumaan arjen iloissa.
  Olen hillonnut kaunista Design Pylsyn shaaliani kaapissa ja nyt hoksasin sen tuovan juuri täydellisen mausteen harmaaseen pellavamekkooni yhdistettynä. Nyt taitaa olla juuri sille asulle sopivia säitä iltojen viiletessä. Tosin töiden alettua nukkumatti kutsuu aikaisin.
  Aurinkoisia elokuun päiviä Maarit! Terveisin Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sellaiset asut, jotka taipuvat moneen, ovat parhainta vaatekaapissa. Ehkä sitä yritin itsekin kertoa tässä jutussa, mutta liekö onnistunut… Tämä tunika on ollut päälläni myös farkkujen kanssa, jolloin se on vain siistimpi yläosa.
   Onpa ikävää, että juhlat jäivät osaltasi väliin testin takia – toivottavasti kaikki on silti ok. Sen olen huomannut ettei tosiaan kannata hillota ihanuuksia kaapissa, ne ilahduttavat huomattavasti enemmän päällä 🙂
   Mukavaa elokuuta ja onnenkantamoisia uusiin työkuvioihin Tuija 🙂

 6. Sigrid Klede

  Dear Maarit,
  when it comes to party outfits, I do it like you do. Very relaxed. I swap sneakers for high heels and a t-shirt for a blouse or top. A clutch, done. I really like the look with your wide pants and tunica.
  Best regards
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Thank you so much dear Sigrid. Your outfit is always relaxed but utmost chic. Really inspirational!
   Wish you nice August and best regards,
   Maarit

 7. Tiia Koivusalo

  Upeana liikenteessä. Tuntuu, että nykyajan nuoret ovat niin eri tavalla sosiaalisia.

  Välillä stressaan, välillä en, taitaa riippua ihan omista fiiliksistä ja energia tasosta.

  Ihanaa tätä viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tuntuu, että mitä enemmän ikää tulee, sitä mieluummin pysyttelee tutussa piirissä. Vaikkakin, kun sitten saa itsensä liikkeelle, yleensä onkin kivaa ja niin ihmeen virkistävää.
   Kiitos Tiia ja ihanaa elokuuta <3

 8. JonnaH.

  Ratkaisen rennosti, mulla on muutama suosikkimekko joihin voi aina luottaa tilaisuuden tullen. 🙂

  Ihanaa viikkoa. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sehän on paras tilanne ja mikä helpotus. Tosin ei näitä juhlia juuri ole näinä aikoina, puoleentoista vuoteen ainoat nämäkin, mutta oli ihanaa että he järjestivät.
   Ihanaa uutta viikkoa sulle <3

 9. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Wau, olet upea ja sulla on niin tyyli hallussa! Mä suunnittelen yleensä tärkeimpiin juhliin pukeutumista ehkä viikkoa etukäteen siltä varalta että jos jotakin puuttuu asukokonaisuudesta, ehtii hankkia. Mutta silti rennosti enkä stressaa 🙂

  Ihanaa viikonloppua ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tuo on kyllä järkevää! Talviaikaan, jos on menoa, pitää ainakin tarkistaa että on ehjät sukkikset jos meinaa laittaa mekon – sen verran minäkin katson etukäteen :o)
   Ihannia elokuun päiviä sulle <3

 10. Anonyymi

  Olen ratkaissut asian niin, että en mene juhliin. Introvertille se olisi kidutusta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei, kiitos paljon kommentistasi. Uskon, kun sanot niin, sillä tunnistan itsessänikin introverttiuden piirteitä.
   Mukavia syyskesän päiviä sinulle!

Leave a Reply