Yleinen

Ei niin onnistuneita kokkauksia

6 Comments

 1. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Aina ei voi onnistua. Itsekin joskus totean joistain kokeiluista ettei niitä toiste tule tehtyä. Härkäpapusalaatti mintun, chilin, pecorinon ja sitruunan kera on suosikkejani, mutta hinta kohoaa aika hurjaksi, niin vähän kilosta härkäpapuja jää syötävää. Taidan sen tehdä jatkossa valkopavuista.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näinhän se on, mutta kiva on kokeilla kaikkea uutta. Pitää tutkia vielä missä muodossa noita härkäpapuja löytyy valmiina. Mukavaa sinnuntaipäivää!

 2. Sari Riekkola

  Täälläkin meni perjantai ilta Vain Elämää katsoessa, ihana ohjelma ja tämäkin kausi näyttää lupaavalta. Siemennäkkäriä olen tehnyt pari kertaa ja nyt vois taas tekasta, hyvää on!
  Hyvä, kun kerroit nuista muista kokeiluistakin…

  Ihanaa lauantaita sinne!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sopivaa suomalaista musaviihdettä perjanti-iltaan, sopii mullekin 🙂 Täällä sama homma, maissijauhot odottavat kaapissa…Kivaa sunnuntaita!

 3. Marja T

  Lehtikaalisipsit eivät myöskään ole mun makuuni. Mieluummin paahdan kurpitsansiemeniä uunissa. Niitä voi käyttää salaateissa tai syödä sellaisenaan. Siemennäkkäriä on kyllä tullut tehtyä monesti. Nyt on lautasella sinihomejuustoa, Manchegoa, TUC-keksejä, viikunahilloa ja viinirypäleitä. Iltojen pimetessä alkaa leipomispeukaloa syyhyttää. Seuraavaksi leivon jotain suklaista: suklaakakkua tai suklaacupcakeja.

  1. Maarit / Sopusointuja

   En olekaan vähään aikaan muistanut noita kurpitsansiemeniä, ne on ihania. Olen paahtanut niitä ihan kuivalla pannullakin salaattiin, toimii hyvin. Ai että, mulla olisi ihana 12 min:n suklaakakun ohje, pitäiskin laittaa se tänne… Kivaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply