Yleinen

DIY vajaamittaiset housut x 3 asua

8 Comments

 1. Tuija

  Hyvä idea! Komea kuvaaja! Aurinkoista sunnuntaita! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   :)) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

 2. Celia C/ good to be home

  Hyvin sopii housut kaikkien noiden yläosien kanssa 🙂
  Ja hyvin huijattu tuo puoliso kuvaan, kun on tuossa niin luonnollisen näköinen 🙂
  Voih, miten sitä kaipaakaan jo noita sandaalikelejä…

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on niin palkitsevaa, kun saa tuunaamalla jotain uutta ja toimivaa… Toivotaan että saadaan nauttia Suomessakin ensi kesänä lämmöstä ja sen myötä kesähepeneistä ;o)

 3. Tiina

  Ihania kuvia, tunnelmia, asuja! Lyhytlahkeiset juu, mutta kapeina. En ole oikein osannut käyttää leveitä lahkeita lyhyinä. Ehkäpä kokeilen sinun innostamana. Kuvaajiakin on kiva tuoda välillä esille : )

 4. Maarit / Sopusointuja

  Niin oli kuule itsellänikin ihan samat tuntemukset, mutta kannattaa kokeilla! Mukavaa viikkoa!

 5. Villis

  Todella kauniit yhdistelmät, varmaan tulee käyttöä näille! Pahus kun siivousvimmassa hylkäsin pellavahousuni, juurikin tuon leveän lepattavan lahkeen vuoksi, hyvä minä:( Pukeudut todella kauniisti, eli tykkään myös vähäeleisestä ja klassisista vaatteista, mutta pienellä uudella tvistillä. On taas jäänyt lukematta useampi postauksesi kosmetiikasta, on palattava niihin, koska osaat senkin alan ja minä en:) Mukavaa kevättä sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos paljon 🙂 Mulla on vähän samaa vikaa, että heitän joskus ajattelemattomuuksissani pois mitä en ole käyttänyt pitkään aikaan…Kiva kuulla, että olet löytänyt mieluista luettavaa täältä, se onkin parasta kiitosta :)) Samoin sinulle!

Leave a Reply