Arki ja elämä Matkat

Asuvinkkejä maaliskuiselle matkalle

16 Comments

 1. Pia...Sopivan suolaista

  Ihana tuo Chloen pikkulaukku!!! Mukavaa loman jatkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minäkin olen siitä ihan fiiliksissä 🙂 Mukavaa viikonoppua!

 2. Nina L

  Pakkaaminen on taitolaji, todellakin! Vaikka kuinka vähän ottaa mukaan, aina on jotain ylimääräistä. Ikä kyllä viisastaa, nyt reissuun lähtee puolet määrästä mitä muutama vuosi sitten 😀 Ja sama homma laukkujen kanssa, kevyt sen olla pitää, tuo marimekon laukku on näpsäkän kokoinen ja tyylikäs!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin tosiaan on; ja kun se oikeasti on niin, että vähemmälläkin pärjää. Siinä onkin sitten aina miettimistä, kun on vähän tarkansorttinen luonne, että on kaikkea tarpeellista muttei liikaa, heh! Ihanaa viikonloppua sinulle!

 3. Anonyymi

  Minulla on jo vuosia ollut tuo Ratian laukku reissulaukkuja – tai useampia niitä, koska ensimmäinen kului puhki, toisessa oli valmistevika ja nyt on kolmas käytössä. Niin uskomattoman kätevä reissulaukku: ei paina matkalaukussa, siihen mahtuu uskomaton määrä tavaraa, tarpeeksi vetoketjullisia lokeroita, esim. suurkaupunkien metroissa ym. on kiva kääntää se "arvotavaralokero" vartaloon päin.

  Muuten reissaan aika peruskomboilla: parit farkut (mustat ja siniset), trikoopaitoja, tunikoja ja muutama neuletakki. Birkenstockit, lenkkarit / tennarit ja yhdet siistimmät kengät. Takki tarvittaessa. Ja useampi huivi (käytän huiveja asusteina, huivia vaihtamalla saa asusta jo ihan uuden ja huivit eivät vie paljon tilaa – mukana kulkee siis sekä rentoja että siistimpiä huiveja).
  Lisäksi otan mukaan aina kevyen kotiasun, se vähentää kummasti sitä muuta vaatetarvetta.

  Reissaaminen on ihanaa! Ja Fugen + Marbellan seutu on tuttu monilta reissuilta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oho, minä luulin että se on uusi laukkumalli; ne kun olivat niin keskeisellä paikalla esillä. Sulla on pakkaamishomma selvästi hanskassa ja mietitty ja vaikuttaa toimivalta. Iän myötä myös näitä kotiasujakin arvostaa; on muuten ollut niillekin käyttöä täällä kylmälattiaisessa asunnossa 🙂 Maaliskuu täällä lämpimässä on kyllä ihanaa ja seutu toimii todella hyvin meidänkin tarpeisiin: riittävän kaupunkimainen mutta silti pienimuotoinen…

  2. Anonyymi

   Tuo laukkumalli on ollut myynnissä ainakin 6-7 vuotta ellei jopa kauemmin. Tuo ruskea väri on uusi, ko. mallista tulee kausittain uusia värejä perusmustan ja harmaan rinnalle (useamman vuoden takainen poltettu oranssi oli ehdoton lemppari, tosin se ratkeili saumoista hyvin nopeasti).
   Mallistoon kuuluu myös pienempiä laukkuja.

  3. Maarit / Sopusointuja

   Tästä huomaan, ettei ole aiemmin tullut Marimekon mallistoja kovin tarkkaan katseltula, mutta nyt liike oli todella houkuttelevan ja kiinnostavan näköinen. Laukkuja oli nyt lisäksi viininpunainen, mikä oli myös tosi kaunis ja helposti yhdisteltävissä.

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Koetan pakata toisiinsa helposti sointuvua värejä; mustaa, valkoista, harmaata, hiekkaa, vanhaa rosaa. Aina silti tulee joku vaate mukaan, jota ei loppujen lopuksi tule käytettyä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Varmasti toimii hyvin; ja kyllä mullakin on aina joku extra, niin taitava en oo minäkään. Ilmatkin toki vaikuttavat paljon siihen mitä tulee käytettyä.

 5. Riitta

  Mä teen myös tuota, että levitän kaiken mukaan suunnittelemani sängylle, ja lasken mielessäni, kuinka monta erilaista yhdistelmää niistä saa. Ja kokomustat sirommat lenkkarit on ihan must, niillä jaksaa kävellä koko päivän mutta kehtaa yhdistää ne kaiken kanssa.

  PS: Ihana tuo uusi pikkulaukkusi!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Siellähän kirjoittelee todellinen PRO! Noi Niken kevyet ja ilmavat lenkkarit on kuljettaneet mua jo ties missä, ne on aina mukana ja ainoat mitkä ei hiosta sitten yhtään. Laukku <3

 6. Celia C/ good to be home

  Hyvät vinkit ja havainnolliset kuvat, Maarit!
  Kuten tiedät, olen myös tehokas pakkaaja ja ehdottomasti lentolaukkumatkustamisen puolestapuhuja. Allekirjoitan kyllä kaiken kertomasi. Mun vinkit löytää "10 tärkeää mukaan ja lentolaukku riittää" -postauksesta 🙂
  Mukavaa viikonloppua toivotellen 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos! Ihan kuin olisi itseni kirjoittamat vinkit :)) En kyllä ole vielä tehnyt viikon matkaa lentolaukulla, mutta ehkä sekin pitää kokeilla. Oli hyvät vinkit sinullakin! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 7. Kotonainen

  Häpeillen (ja hihtellen) joudun myöntämään olevani juuri se, joka pakkaa aivan järkyttävän määrän vaatteita ja kenkiä matkalle mukaan. Joka kerta pakatessani päätän, että nyt otan mukaan vain sellaista, jota oikeasti käytän ja aina totean kotona laukkua matkan jälkeen purkaessani, että 1/3 en ole koskenutkaan. Täytyy alkaa reissata useammin, eikös sitä sanota, että practise makes perfect 😉

  1. Maarit / Sopusointuja

   Heh! Mieti sitä, että pitäisi jäädä tilaa myös tuliaisille tai ostoksille, niin kummasti alkaa vaatemäärä vähenemään…

Leave a Reply