Yleinen

Astetta juhlavampi pusero

16 Comments

 1. Lady of The Mess

  Sinä olet kyllä yksi minun tyyli-ikoneistani – tykkään taidostasi osata yhdistellä vaatteet juuri noin, ettei kokonaisuudesta tule tätimäinen. Itse en tuota taitoa omaa vaikka olen yrittänyt opetella! Nyt on vielä haasteitakin tulossa, sillä elokuussa saamme ehkä juhlia pojan häitä ja asukriirisä pukkaa. Periaatteessa en olisi ostamassa mitään uutta, mutta nämä perhanan koronakilot saattavat aiheuttaa sen, että ostoksille on ryhdyttävä;)
  Rentoa viikonloppua – pysythän turvassa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   En tiedä mitä sanoisin, mutta kiitän kauniista sanoistasi Arja <3
   Juhlapukeutuminen ei ole kovin helppoa, kun pitäisi olla vielä sellaisia missä on hyvä ja mukava olla. Etkä taida olla yksin kertyneiden kilojesi kanssa… Vyötäröllä tuntuu vähä liikkuminen ja vastustamattomat possumunkit ja muut.
   Toivotaan että häät voidaan pitää ja saatte iloiset juhlat kesää kohottamaan <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Minulla on sellaiset lahkeista levenevät mustat housut, joihin lisään jonkin vähän juhlavamman paidan (niitäkin muutama löytyy kaapista) Jos sitten on tosi hienot juhlat niin yleensä laitan päälleni pitkän mekon.
  Ihana asu sinulla ja tuo paita on kyllä kaunis <3 Mukavaa viikonloppua Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Musta on aina loistovalinta juhliin kuin juhliin, se käy kesät talvet ja on aina siisti yksivärisenä asuna.
   Aurinkoista ja lämpöistä viikonloppua sinulle <3

 3. Tiia Koivusalo

  Aivan huikea kokonaisuus ja ihanat tuo taulu ja kukat kuvassa vielä. <3 Tykkään todella paljon näistä of shoulder paidoista ja mekoista ja ne saa näyttämään, että meikäläiselläkin olisi vyötärö. Tuo paita on kyllä ihan suosikki, haluaisin itsellekin.

  Ihanaa viikonloppua Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Asuntomme oli pelastus Nizzan matkalla, sillä saimme olla 'eristyksissä' ja puitteet olivat niin upeat, että kuvasimme siellä myös paljon; kukat ostettiin heti viereiseltä torilta kun saavuttiin. First things first, kun naiset reissaa!
   Ihanaa aurinkoist mökkiviikonloppua Tiia <3

 4. JonnaH.

  Valitsen ehdottomasti mekon, sillä saa helposti juhlavampaa, saatan repäistä jopa korvikset korviin, joita en muuten paljoa käytä.

  Ihanaa sunnuntaita. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Korut tekevät paljon asiaa ja juhlistavat ja viimeistelevät asut. En muuten itsekään käyttänyt vielä muutama vuosi sitten kovinkaan paljoa koruja, mutta nyt vaihtelen jopa niitäkin ahkeraan, useinmiten korviksia.
   Aurinkoa ja lämpöä viikonloppuun <3 On niin ihanan kesäistä luvattu!

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Minulla on useampi asu, joita käytän töissä ja juhlissa, asusteita vaihtamalla asut muokkautuvat. Yksissä juhlissa julistin ehkä vähän liian suureen ääneen vain ottaneeni housut pois töistä lähtiessä, kun lähistöllä seisovien päät kääntyivät.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Että nauratti! Hyvä joskus ravistella tilanteita…
   Tuo systeemi toimii hyvin, että on useita asuja mitä vaihdella – aina on jotain päällepantavaa. Mukavaa viikonloppua <3

 6. Suvi C -blogi

  Aivan ihana tuo paita ja koko asu!
  Ostin muutama vuosi sitten itselleni punaisen hihattoman haalarin, ja siitä tuli kertaheitolla yksi ehdoton käyttissuosikkini. Ostin sen omille nelikymppisilleni ja juhlissa jalassani on haalarin kanssa nudet korkkarit. Valkoisten tennareiden kanssa asu muuttuu paljon arkisemmaksi ja sen kanssa voi lähteä käymään vaikka kaupungilla tai kaverin luona kylässä.
  Minusta vaatteet, jotka mukautuvat moneen tarkoitukseen, ovat ihania!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Suvi! Olen nähnytkin sulla sen päällä (kuvissa) ja se on superihana. Punainen väri toimii juuri tuollaisissa asuissa niin täydellisesti.
   Samaa mieltä monikäyttöisyydestä!

 7. Tiina

  Oi että, niin täydellinen kokonaisuus. Minulle tuo olisi sellainen semi-juhlava. Jos haluan pukeutua tosi juhlavasti, niin valintani on silloin mekko. En oikein osaa pukeutua off shoulder -yläosiin. hassua, mutta minusta tuntuu, että olen jotenkin "alasti", vaikka enhän tietenkään ole : )

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi kiitos! Se on totta – tosin viime syksynä kekkasin mustan housuasun, mikä osoittautui todella juhlavaksi ja sen juju oli pitkä bleiseri puhvihihoilla ja todella avoimella kaula-aukolla. Pienet jutut tekevät usein juhlavuuden tunnun.
   Luulisin että tämän puseron todella jämäkkä kaula-aukon resori sekä leveä kuminauha takana tekevät siitä niin hyvin päällä pysyvän, että olo on kotoisa toisin kuin monissa kepeämmissä.
   Aurinkoa viikonloppuusi!

 8. Tuula's life

  Sinä olet todellinen tyylitaituri! Kaunis kokonaisuus ja juhlava! Ja puitteet ovat myös hienot, teillä oli ihastuttava Airbnb Nizzassa.
  Mukavaa viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tuula 🙂 Se asunto oli ihan huippu, meillä oli omat makkarit ja kaksi kylppäriä – hotellihuoneen hinnalla, aivan ydin-Nizzassa vanhan kaupungin reunalla. Sinne menen uudelleen, jos vielä tulee mahdollisuus.
   Auringon lämpöä <3

Leave a Reply