Yleinen

Arki jo mielessä

18 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Tunnelmallisia joulufiiliksiä❤

  Eilen olin siellä sienimetsässä ja tänään teimme pikku kierroksen. Kaupungissa tilee itse asiassa tehtyä pidempiä lenkkejä kuin täällä maalla. Viimeistään sunnuntaina lähdemme kotiin, tulee siten ulkoiltuakin kauemmin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta tuo lenkkeilyn pituus. Minäkin kävelen täällä paljon pidempiä matkoja kuin esimerkiksi mökillä. Hassua. Sulla onkin ollut ihania maalaiskuvia!

 2. Taru

  Ihana joulu teillä ja kiva toi pasta idea Tapanina! Ihanaa loppuvuotta <3<3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Mun pitää laittaa se ohje tänne blogiin – on nimittäin niiiiiin hyvä ohje 🙂
   Kiitos – samoin sinulle <3

 3. Minna

  Kaunista ja ihana tunnelma. Ulkona on tänään niin kaunis ilma, että pakko sinne on lähteä reippailemaan. Minäkään en pahemmin ulkoillut pyhinä ��
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Raskaan syksyn jälkeen kivoja jouluhetkiä <3
   Yritetään käydä reippailemassa päivittäin – edes lyhyt lenkki. Vaikkapa biojätepussin vienti ja vartin happihyppely ;o)
   Samoin sinulle!

 4. Kristiina K

  Kauniita kuia ja hienot kattaukset. Aurinko on jo hiukan pilkistänyt taivaalta täälläkin ja parina viime päivänä on muutaman sisälläolopäivän jälkeen ollut mukava reippailla ulkona luonnosta nauttien.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on niin kumma, miten tämä harmaus voi vaan jatkua päivästä päivään. Valo tosiaan pilkahtelee. Just ehdotin miehelle, että lähdetään reippailemaan Meikon ulkoilualueelle huomenna, johon hän kommentoi, että sadepäivä tiedossa. Eikä!

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Ihana joulu teillä on ollut <3 Me söimme vähän tuhdimmin vaan yhtenä päivänä ja silti on kuule nyt salaatit maistuneet kevyinä vaihtoehtoina paremmin kuin liharuoat. Tuossa jo suuntasin katseen uuden vuoden aattoon ja ajattelin tehdä pastasalaatin silloinkin, kun siskoni lapsineen tulee meille kylään.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pastasalaatti on aivan ihanaa. Se on ruokaisaa ja sen joukkoon voi tuupata melkein mitä vaan. Olen äidiltäni oppinut sellaisen kikan, että hän halkaisee valkosipulinkynnen ja pyyhkii sillä salaattikulhon seinämät, jolloin salaattiin tulee pieni valkosipulin maku, muttei liikaa.
   Kivaa uudenvuoden aattoa teille! <3

 6. KastehelmiB

  Kuvista aistii tunnelmallisen joulun ja kattauksesi ovat todella kauniit. Nappaan ohjeet ensi vuodelle tekstistäsi, tuntuvat hyvin omilta. Meidän joulu sujui rauhallisesti lasten ja äitiemme kanssa. Tänään pääsin pitkälle kävelylenkille pitkästä aikaa (ollaan oltu flunssassa). Onneksi mulla on vielä ensi viikko lomaa, joten suuntaan varmasti Rantaraitille lenkille ihastelemaan päivän mittaan muuttuvia maisemia. Kauniita kuvia olet ottanut. Ihanaa viikonloppua <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos kovasti! Ihanaa jos tämä inspiroi. Onpa ikävää, että flunssa iski joulunaikaan – toivottavasti se ei pitkity ja pääset normirytmiin takaisin. Rantaraitti on niin hieno ulkoilutie ja etenkin täällä päässä saa käppäillä ihan rauhassa. Maisemat on kuin Nuuksiosta – ei uskoisi että ollaan Kivenlahden tuntumassa.
   Samoin sinulle ja kuntoudu pikaisesti! <3

 7. Minna Vuo-Cho

  Ihanan tunnelmallisia koteja. Nuo "pullolyhdyt" ovat ihan mahtavia.
  Joulun jälkeen tosiaan maistuvat vähän raikkaammat maut. Siksikin meillä on uudenvuodenaattona pöydässä yleensä jotain aasialaista ja kirpeitä makuja.

  1. Minna Vuo-Cho

   Tunnelmallisia kuvia siis. Miten lie silmät vielä ristissä.

  2. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Minna 🙂 Löysin nuo kivat pullot Granitista just ennen joulua enkä malttanut olla ostamatta, kun olivat niin edullisia. Ne on kivat muinakin vuodenaikoina.
   Aasialaiset maut ja kirpeys – maistuisi mullekin!
   Ihanaa vuodenvaihdetta sinulle!

 8. Maiju

  Ihania kuvia ja tunnelmia. Pastan ohje jo luvattu, hyvä! Jakaisitko laittaa salsankin ohjeen joku kerta, kuulostaa niin raikkaalta ja herkulliselta, että tulee vesi kielelle. Nyt kaipaa jotakin raikasta, jopa vähän kirpeää…

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nyt on kuule molemmat reseptit lisätty blogiin – yleisön pyynnöstä!
   Sama täällä, sitrusten kirpakkuutta <3

 9. Celia C / good to be home

  Ihanan tunnelmalliset kuvat. Täydet sympatiat raskaan syksyn ja muuttuneen joulukokoonpanon takia – samaa tässä on koettu vuosien varrella. Vaikka se on väistämätöntä, on se silti haikeaa. Onneksi on tuota nuorta sukupolvea paikalla.
  Parempaa uutta vuotta sinulle toivottaen <3, C

Leave a Reply