Arki ja elämä

Arjen estetiikkaa & valoa marraskuuhun

6 Comments

 1. Vivi

  Hei kiitos!

  Ihanan näköinen kauppa ja melkein naapurissa. Varmasti suunnistan tuonne. Jos saan esittää toiveen, niin käväiseppä Weisteen Wanhassa Villassa olisi kiva nähdä juttusi siitä ja taitaa olla jos ei ainut niin lähes ainut kotimainen joulukoristetehdas:)

  1. Maarit

   Oi, no sittenhän sun pitää käväistä tuolla! Ja kiitos vinkistä, minäpä tsekkaan tuon Weisteen 🙂

 2. Tuija

  Kiitos Maarit kurkistuksesta kauniiseen myymälään, joka on jo kauan ollut “haluaisin vierailla” -listallani. Sinä olet kuin tehty tuohon miljööseen! Ihana tuo tunika! Tunnen jopa tuon tilan tuoksun nenässäni kuvia katsellessani.

  Lempeää joulun odotuksen aikaa! tuija

 3. Maarit

  Siellä on niin ihana tunnelma, tuoksu ja tuotteet. Tyylikästä kerrassaan. Lämmin suositus tosiaan jollain Helsinki-reissulla.
  Mukavia marraskuun päiviä – onneksi tuli lunta valoa tuomaan!

 4. Heli-Hannele

  Ruskean, mustan ja kullan yhdistelmä – niin kaunis! Aivan mahtava oli se fiilistelyvideosi tästä myymälästä, juuri tällaista kauneutta ja silmän iloa kaipaa juuri nyt. Täytyypä ottaa tämä lifestyle-myymälä virailulistalle : )

  1. Maarit

   Arvaa tekikö mieli ostaa tuo mekko 🙂 Mutta kun niitä on riittävästi ennenkin joten käytetään niitä nyt tämä kausi. Tässä liikkeessä on jotenkin niin ihana tunnelma. Heti kun astuu sisään, sujahtaa musiikin myötä seesteiseen kauneuden maailmaan. Varmasti tykkäät <3

Leave a Reply