Matkat

Antibes – parhaat retkikohteet lähellä

Ranskan Riviera on monipuolinen matkakohde ja Antibes yksi kauneimmista pikkukaupungeista.

7 Comments

 1. Outi

  Ihania retkikohteita. Näitäkin kuvia katsellessa tuli mieleen, että tuleeko sinulle koskaan kotiinlähdön hetkellä sellainen olo, että voisinpa vielä jäädä tänne hetkeksi?
  Ihanaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Kiitos Outi!
   Kyllä kuule tulee monesti ja todella haikein mielin lähden pois. Nytkin kun kotona odotti takatalvi, lumimyräkkä ja jääkylmä auto ulkoparkkiksella :o)
   Aurinkoa päivääsi <3

 2. JonnaH.

  Upeita matkakuvia. Olen käynyt Pariisissa pari kertaa, mutta nimenomaan Etelä-Ranska kiinnostaisi kovasti. Ehkä joskus tulevaisuudessa. 🙂

  Ihanaa viikkoa.

  1. Maarit

   Kiitos Jonna! Jos vain mahdollista, niin näitä seutuja voi tosiaan suositella. Se rannikko on niin kompakti ja on paljon kivoja paikkoja suht lähellä toisiaan.
   Aurinkoista keskiviikkoa!

 3. Celia C/ good to be home

  Tuttuja paikkoja <3
  Meille Cannes on ollut rakas paikka, johon olemme palanneet uudestaan ja uudestaan. Se on pienoismalli Nizzasta – mutta hieman hienostuneemmalla fiballa.
  Île de Sainte-Marguerite, Sainte-Honorat, La croix de Gardes ja Mougins ovat oivia retkikohteita siellä kaikille, jotka pitävät vaeltamisesta.
  Ikävä Rivieralle! Mutta kyllä Kreetan Rethymnossakin oli ihan mukavaa. Käyhän kurkkaamassa tuore postaus sieltä 🙂
  Ihanaa Vappua toivotellen <3

 4. TUuli - Lumo Lifestyle

  Paljon kivoja vinkkejä.

  Olen ollut Cagnes-Sur-Merissä aikoinaan ravihevosta hoitaessani parin viikon kilpailumatkalla ja silloin käytiin myös ajelemassa ympäriinsä. Myöhemmin useamman kerran messumatkoilla Ranskan ja Italian messujen välissä pysähdyttiin taas Nizzaan useammksi päiväksi. SIlloinen pomoni esitteli minulle myös vähän ympäristökin. Takaisin olisi kiva päästä pitkästä aikaa.

 5. Sigrid

  Dear Maarit, thanks for your tips. I think this year, France and the Cote d’Azur could be a good idea.
  Have a nice May.
  Best regards
  Sigrid

Leave a Reply