Matkat

Antibes – helmi Ranskan Rivieralla

10 Comments

 1. Outi

  Vaikuttaapa kyllä kertakaikkisen ihanalta paikalta. Tykkään noista kapeista kaduista, vanhoista taloista ja niiden koristellisuudesta.
  Ihanaa kun pääsitte tyttöporukalla reissuun! Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Antibes on niin ihana, rauhallinen ja idyllinen pikkukaupunki, ja oli meille juuri sopiva kun äiti ei jaksa niin pitkiä matkoja käppäillä. Oli onni lähteä tällä porukalla!
   Aurinkoista viikkoa Outi <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Hurmaava asunto. Aina tyylikäs äitisi nautti varmasti synttärimatkasta.

  Olin 18-vuotiaama hevosenhoitajana talven hoidokkini kanssa Ranskassa, puolitoista viikkoa olimme maaliskuussa myös Rivieralla kilpailumatka Cagnes-sur-Merissä. Hevosenhoidolta jäi siellä vapaa-aikaakin. Olen myöhemmin lomaillut Nizzassa ja neljä kertaa olimme messumatkoilla kolme-neljä päivää Italian ja Ranskan messujen välillä Nizzassa, jossa “kaikilla” menestyneille kangasagenteilla oli loma-asunnot, niin myös silloisella työntajallani.

  1. Maarit

   Työmatkat, joilla on hiukan vapaa-aikaakin ovat parhaita ja missä maisemissa olet saanut reissata, huippua. Muistankin, kun olet kertonut noista hevosajoista Ranskassa, oli varmasti hieno kokemus noin nuorelle tytölle!

 3. Sigrid

  Oh Maarit, I would like to go to Antibes immediately. You’ve rented a wonderful Airbnb, just as I would imagine it in the south of France. I have been to the Cote D’Azur several times, but not yet in Antibes. A super tip. I think it was also a marvelous birthday for your mum.
  Hugs and kisses
  Sigrid

  1. Maarit

   Dear Sigrid, I’m sure you would like picturesque Antibes as well. The Nizza area is so easy to travel across the different places – and there are several of them! Love that coast.
   My mum really loved the holiday and we are so grateful that she could travel still <3
   Have a great week,
   Maarit

 4. Celia C/ good to be home

  Uuh, miten nämä kuvat voimistivat entisestään kaipuuta Rivieralle…
  Tulimme juuri Kreetalta, kun kyllästyimme siirtelemään meidän lentovarauksia Nizzaan ja miettimään airbnb-järjestelyjä aina uudestaan tämän koronatilanteen aikana. Niinpä lopulta otimme rahat lentoyhtiöltä veks ja valitsimme helpoimman tien eli seuramatkan, jossa peruutuksen/ siirron tapahtuessa kaikki olisi samassa paketissa. Matka oli ihan rentouttava, mutta kyllä seuraavaksi suunnataan taas Rivieralle 🙂 Taitaa olla se meidän sielunmaisema…
  Tiedätkin varmaan, että olemme olleet vuosia ensin Cannesissa ja sitten Nizzassa vakiopaikoissa. Antibesissa olemme käyneet molemmista monta kertaa, mutta emme ole ikinä yöpyneet siellä. Se on kuitenkin käynyt mielessä myös.
  Ihana kämppä teillä siellä! Taitaa kyllä olla tarpeettoman iso meille kahdelle ja siis myös hintava, kun tarkoitus olla pidempään. Mutta muuten olisi juuri sellainen sopivan tyylinen… Kiitos kauniista kuvista – fiilikseen pääsi hyvin!
  Wau, minkä synttärireissun äitisi sai viettää <3
  Nyt siirryn puurtamaan takapihalle, jos saisi sen vappukuntoon 😉
  Mukavaa kevään jatkoa <3

  1. Maarit

   Muistan toki että Riviera on ‘teidän kohteenne’ 🙂 Jäin oikein miettimään sitä, että miten Antibes toimisi pidempään oleiluun. Voi olla, että se on silti parempi muutaman yön oleiluun, koska paikka on sen verran pieni. Eri asia on, jos on liikkeellä lasten kanssa, sillä heille pidempikin yöpyminen siellä on mitä parhain vaihtoehto.
   Mutta koko Riviera on niin huippuihana, että sinne on päästävä uudelleen ja uudelleen, kuten tekin olette todenneet. Sitä hienostunutta Välimeren tunnelmaa ei muualta hevillä löydy. Ja tähän perään on heti todettava, että Mallorca ja Palma ovat kyllä myös lähellä sydäntä…
   Aurinkoista viikkoa ja hauskaa vappua! <3

 5. Leena

  Nyt vasta pääsin lukemaan tätä ihanaa matkakertomustasi. Paitsi aivan ihastuttavalta näyttää kylä, niin ranskalainen, niin myös ihastuttaa teidän naisten joukko. Samaa näköä jollakin tapaa teissä kaikissa ja miten fantastista, että olette yhdessä tuolla kolmessa sukupolvessa. Pikkutytöt sitten kotona neljännessä. Hyvän mielen postaus.
  Leena

  1. Maarit

   Oi Leena, Antibes olisi ihan sunkin paikka!
   Kun katson itsekin tuota kuvaa, niin huomaan, että on meillä kyllä samat piirteet. Se kuvastaa hyvin mukavaa tunnelmaakin reissussa 🙂
   Aurinkoista keskiviikkoa!

Leave a Reply