Kauneus ja hyvinvointi

5 vinkkiä aikuisen ihon kirkkauteen

3 Comments

 1. Outi

  Olen huomannu viimeisen parin vuoden aikana, että ihoni tarvitsee todella paljon kosteutusta. Ennen kauhistelin kaikkia öljyhoitoja, nyt rakastan niitä. Heleys iholla on se, mitä tässä iässä todella haluaa iholleen. Näytät kauniilta Maarit <3

 2. Annukka

  Hyaluronihapposeerumi on myös mun luottoaine ja käytössä vuoden ympäri joka päivä (usko tai älä :D). Evolve on oma suosikkini johtuen varmaankin siitä, että olen ensimmäisen pullon ostanut paikallisesta luottoluontaistuotekaupasta (joka on myös ainut täällä), enkä ole sen koommin kokenut tarvetta vaihtaa, koska on ihana. Paitsi MuruMurun hh-seerumia kyllä kokeilin myös. Siinä on C-vitamiinia kaverina ja käytin sen kuuriluontoisesti, mutta en jatkuvaan käyttöön sitä suunnittele.

  Nyt kun olen saanut olla vielä tavallistakin enemmän ulkona eli käytännössä kaiket päivät 🙂 ja olen myös syönyt pelkkää tuoreista raaka-aineista itse “valmistamaani” (ei kummoisia tarkoita omassa tapauksessani) ruokaa, vaikutus iholla näkyy ja ilahduttavasti iho on justiin sellainen kuulas ja hyvinvoiva niinkuin kuvailet. Sellainen se kyllä enimmäkseen on muutenkin, mutta heti jos on joku huonosti nukuttu ja -syöty jakso takana, se näkyy välittömänä palautteena peilissä. Myös itselleni epätyypillisinä silmäpusseina.

  Peitettävää kasvoissani on lähinnä nenänvarren leikkausarpi ja nenänpielien vähän punoittavat alueet, mutta siinä se. Tummia silmänalusia ei ainakaan vielä ole ilmestynyt (kopkop) ja se on hyvä, koska todennäköisesti onnistuisin peittämisyrityksillä vaan tuomaan ne enemmän esille :).

  Peitevoidepuikon lisäksi mineraalimeikkivoide on ainut, jota kasvoillani kevyesti käytän silloin kun käytän. Viimeaikoina en edes sitä, koska elämä on keskittynyt enimmäkseen luontoon tai golfkentälle, joissa ei ehostusta tarvita, vaan tervettä punaa saa kasvoille kaupanpäällisinä.

  Guinot on yksi luottokauneushoitolani edustamista merkeistä ja tuo Youth perfect finish kuulosti kiinnostavalta, vaikka olenkin vaihtanut oikeastaan kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Samoin mainitsemasi Madaran tuotteet, joita en muista täällä Emotionissa nähneeni, muita Madaran tuotteita olen sieltä kyllä ostanut ja osasta tykännyt, osan kanssa meille ei muodostonut pidempiaikaista suhdetta.

  Vaikka ihonhoidon ykkösenä itselläni on ravinto ja (hiki)liikunta sekä joka-aamuinen lyhyt kasvojoogarutiini, niin olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi tuosta kosteutuksen merkityksestä ja siitä, että nimenomaan kuulas ja vaikka mieluummin vähän kiiltävä iho on kaunis. Ihan puistattaa, kun ajattelen, että pitäisi laittaa paksu kerros mattameikkivoidetta ja siihen puuteria päälle. Sillä saisi varmasti kymmenisen vuotta lisää ikää peilikuvaan ihan hetkessä.

  Jälleen niin selkeä teksti ja kauniit kuvat. Näitä lukee ilokseen, vaikka oma kosmetiikan käyttöni on aika rajoittunutta ja olen myös pitänyt kiinni siitä periaatteestani, että ostan uuden tuotteen vasta, kun vanha on loppu. Pysyy purkkipaljous kurissa.

  Tänään on kuulaan kaunis päivä. Toivottavasti ehdit nauttia siitä kaiken puuhan lomassa <3

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Hyviä vinkkejä taas Säännöllisyys on tosiaan ihonhoidon a ja o. Kesällä vähän kevyemmin, mutta syksyllä olen lisännyt kosteutusta, jotta iho on valmis pakkassäiden ja keskuslämmityksen kuivattavaan vaikutukseen.

Leave a Reply