Yleinen

3 x kirppisvaatelöytö sekä vinkkejä

11 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Oletpa tehnyt hyviä löytöjä. Mitään mieleenjääneitä vaatelöytöjä en ole tehnyt, mutta pari laadukasta laukkua ja huivia on kirppiksiltä löytynyt. FB-ryhmistäkin tekisi hyviä löytöjä, mutta niissä täytyy olla todella nopea. Itse olen varsinkin keskustan alueen FB-kirppiksillä päässyt hyvin eroon kaikenlaisesta tavarasta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta, että facekirppisten suhteen nopeus on valttia. Olen huomannut muutaman jutun kohdalla, että oli kyse lähes sekunneista – satuin olemaan just silloin koneen äärellä. Mutta on myös tilanteita toisin päin, olen jäänyt nuolemaan näppejäni yhtä nopeasti. Joku oli vielä vikkelämpi.
   Laukut ovat harvinaisempia löytöjä, muistelin että olen itse ostanut vain yhden käsilaukun sieltä.

 2. Tuula's life

  Upeita löytöjä! Minä olen huono/laiska käymään kirppiksillä. Taidan sen ajan käyttää museoissa käymiseen. Mihinkäs pantteri pilkuistaan 🙂
  Vielä noista asustasi. Sinä osaat yhdistää vaatteita hienosti. Paitsi että olet tyylikäs, niin osaat luoda erilaista tyylikkyyttä. Ihana tuo silkkitunika-asu.
  Hyvää uutta viikkoa. Tällä viikolla nähdäänkin ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon Tuula! <3
   Ei ole huonoa ajankäyttöä tuokaan! Olen lähes kateellisena seurannut kuinka paljon käyt katsomassa kulttuuria. Ja tiedätkö, että olen tehnyt yhden lupauksen tälle vuodelle, lisään kulttuurin määrää. Aloitan tammikuussa Helene-näyttelyllä Ateneumissa ja olen ostanut liput myös Teatteri Jurkan samannimiseen (Minä maalaan teidät kaikki) teatteriin, joka esitetään myös siellä.
   Kiva kuulla, että olet tulossa tännepäin – ja ihana nähdä sinua pitkästä aikaa <3

 3. Tiia Koivusalo

  Upeita löytöjä kaikki, tuo paitatunikakin on aivan fantastinen ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja vuodenaikaan kuin vuodenaikaan. Ihan mieletön tuo violetti neule ja pinkin huivin kanssa, sulle sopii todella monet värit.

  Kivaa uutta viikkoa Maarit. <3

 4. Riitta

  Kaunis väri puserossa, sopii sinulle upeasti! Ja tosiaan, pinkin huivin kanssa väri hehkuu entisestään. En ole itse onnistunut löytämään vaatteita second handina, mutta astioita ja mm. hopealusikoita olen ostanut.

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Aivan ihania löytöjä. Upea neule ja todella edullisesti, hyvä sinä. Todellakin ostan käytettyä. Viimeisin kirppislöytöni on meidän makuuhuoneen uusi valaisin. Ihanaa tiistaita sinulle Maarit <3

 6. Minna

  Hyviä löytöjä ja upea varsinkin tuo cashmir neule, joka muuten sopii sulle todella hienosti värin puolesta.

 7. Tuija

  Pikkuruiselle olen tehnyt loistolöytöjä, mutta itselleni en ole oikein osannut ryhtyä etsimään. Viimeksi yksivuotiskengät oli pakko ostaa. Oli siistit ja nätit! Ennakoin siis kunnolla. Tyttäret puolestaan ovat taitavia tekemään hyviä hankintoja. Nuorempana tein minäkin paljon löytöjä. Eilen juuri piipahdimme Turussa kirppiksellä, josta löytyi ihanat pinnatuolit keksimmäiselle. Ne sopivat loistavasti meiltä kiertoon lähteneeseen klaffipöytään.
  Ystävysten kesken kierrättäminen on hauskaa.
  Löytöjen talvea! Tuija

 8. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Hyviä löytöjä! Mä kirppistelen kausittain, nyt ei ole varmaan pariin kuukauteen tullut käytyä mutta sitten kun taas muistan käydä, saatan koluta kaikki lähialueet kirppikset useastikin. Oon tehnyt vuosien aikana todella hyviä löytöjä. Varmaan paras ostos oli joskus uudet UGG:t kolmella eurolla.

 9. Souliina

  Aivan ihania kirppislöytöjä ja siis uskomaton löytö tuo neule ja mihin hintaan!!
  Nuo housut on makeet ja tosiaan kannattaa katsoa aina ne muutkin koot, vaikka olisi vähän isompi kuin normaalisti käyttää, koska ne voivat istua yllättävän hyvinkin, kuten tässä nähdään.
  Ja lastenvaatteet kannattaa kyllä shopata kirppiksiltä, niitä on käytetty monesti vain hetki ja on ihan iskemättömiä.

  Aurinkoista perjantaita ihana <3

Leave a Reply