Yleinen

11 x LUOTTOKOSMETIIKKA

4 Comments

 1. Mia / Beauty Highlights

  Minä vaihtelen aika paljon tuotteita vuodenaikojen mukaan, ihan huulipunasävyistä tuoksuihin 🙂 Paljon vaikuttaa myös esim. meikki- ja tuoksuvalinnoissa mieliala ja ihonhoitotuotteissa tottakai ihon kunto ja se, mitä iho tuntuu milloinkin kaipaavan. Itsekin olen joskus käyttänyt tuota samaista Guccin kukkaistuoksua, tosin siitä on jo muutama vuosi aikaa 🙂 Hauschkan tuotteista pidän myös paljon! Nuo Estelle&Thildin purkit on tosi kivan näköisiä. Itselläni odottaa sarjalta muutama tuote testaustaan.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tekisi varmasti itsellekin hyvää vaihdella värejä välillä, etenkin niinkuin mainitsin, huulipunaan voisi nyt kiinnittää enemmän huomiota ja kokeilla värejä – se jos mikä fressaa ilmettä! Tuoksuissa on paljon haasteita, sillä olen varsin nirso niiden suhteen. Jos pohjalta tupsahtaa ilmoille jokin häiritsevä vivahde, en siedä sitä ollenkaan. Joten läpi vuoden mennään samalla…mutta uutta silmäillään aktiivisesti…

 2. Virpi P.

  Odottelin koko kesän tuon Lumenen naamion ilmestymistä kauppoihin, kun sitä kehuit jo aiemmin. Kiva se käytössä onkin!
  Olen vaihtelunhaluinen ja kokeilen mielelläni uusia tuotteita. Vaihdan myös kesäksi kevyemmät voiteet. Kesätuoksut pakkasin juuri kaappiin talveksi ja otin taas esille Coco Mademoisellen, josta pidän vain talvella, monen muun lisäksi. Nyt olen ihastunut Guerlainin La petit robe noiriin. EdT päivällä ja EdP iltaan, hurmaavia molemmat.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kyllähän tuotteiden vaihtaminen tuo kivan lisän rutiineihin, ennenkaikkea tuoksujen maailmasi kuulostaa kerrassaan hurmaavalta ;o)

Leave a Reply