Yleinen

PIHAHOMMIA JA PIZZAA

10 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Deadline on se paras muusa…

  Kauniit mehitähdet. Olen joskus ajatellut laittaa parvekkeelle kesäksi vain yrttejä ja mehikasveja, mutta aina kuitenkin sorrun kukkiin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin, jotenkin sitä kaipaa aina kesäksi kukkaloistoa, vaikka yrtit ja mehikasvit tuovat kaunista vihreyttä.

 2. Anonyymi

  Mustikanvarvut kukkaruukkuun on hyvä idea! Täällä etelä-Karjalassa pitää vielä odottaa malttamattomana puutarhahommia. Tänään lumi kyllä saa kyytiä,kun vettä tihuuttelee. Pizza näytti herkulliselta. Sitä on kokeiltava viikonloppuna. / Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ne ovat myös aika edullisia ;o) Mukavaa viikonloppua ja toivotaan, että se lumi ymmärtäisi jo väistyä kevään tieltä…

 3. Celia C

  Pizza näyttää oikein hyvältä – ompas mieleiset päällisetkin 🙂 Täytyypä testata.
  Tein muuten pääsiäisenä pääsiäisperunoitasi ja kyllä maistuivat – kiitos reseptistä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi, kiva että perunat maistuivat; eikös ollutkin helppo ohje? Mukavaa viikonloppua!

 4. Anonyymi

  Kiitos, kiitoksista, Maarit! Seuraan säännöllisesti kivaa blogiasi ja saan sieltä vastavuoroisesti itse hyviä vinkkejä. Ahh, olet taas ollut niin ahkera…Terveisiä ja hyviä synttäreitä! Maiju

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Maiju! On kiva pitää pitkästa aikaa isommat kekkerit. Joo, välillä puuhastelen pitkin päivää kaikenlaista, ja välillä taas lorvin ja luen… Se tunne, että saa päättää ilman aikatauluja mitä tekee <3!!

 5. Anonyymi

  Hei, ihania kuvia! Itsellänikin vähän samanlaista ruokavaliota nykyään, ja siksi haluankin vinkata uudesta suursuosikkiherkustani: tuoreita taateleita päällystettynä suolattomalla ja sokerittomalla maapähkinävoilla. Yksi tai kaksi taatelia maapähkinävoinokareella lounaan jälkeen kahvin seurana eikä muuta herkkua mieli tee.
  Susanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Susanna! Todella hyvä idea, ei ole tullut mieleenikään – ostan niitä heti huomenna. Voi että, uskon että maistuu miehellekin ;o) Ja vinkkaa ihmeessä muistakin hyvistä herkuista tai ruoista.

Leave a Reply