Yleinen

LIDL FASHIONWEEK – KLASSIKOITA TYYLILLÄ

16 Comments

 1. Kristallikimara.fi

  Ostin vuosi sitten Esmara nilkkurit, nahkaa ja olen tykännyt kovasti, että ovat aivan mahtavat kävellä:) Myös tyttäret ostivat trenssit silloin ja tykkäsivät kovasti. Leopardimekko tosin ei ollut oikein istuva, jote nappasin siitä hihat pois ja se antoi lisää liikkumavaraa. Nämä asut näyttävät kyllä tosi rennoilta ja voi vitsit, minuakin alkoi kiinnostamaan nuo jegginssit, sillä niille on aina käyttöä:)

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näin sitä saa tuunattua kun on kätevä käsistään! Ihan mahtavaa!
   Jegginsien materiaali on niin jämäkkää, että olin suorastaan ihmeissäni siitä laadusta. Itse menen heti kun ovet aukeavat. Noita on muuten vaikea löytääkin, tiedän siitä, kun olen metsästänyt niitä vuosien mittaan usein kun entiset kulahtavat. 🙂

 2. Tuula's life

  Onpa kivoja vaatteita tulossa Lidliin. Näyttävät niin rennoilta ja mukavilta päälläsi. Trenssi minulla onkin, mutta tuo neule ja jegginsit kiinnostavat. Minunkin pitää maanantaina aamusella hurauttaa täällä lähi-Lidliin 🙂 Kiitos innostavasta esittelystä.
  Mukavaa viikkoa sinne!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kirjoittaja oli kuule aidosti innostunut!
   Olen muutenkin sellainen 'smart shopper' -tyyppi ja päältäni saattaa löytyä varsin laajan hintahaitarin vaatteita ja asusteita. Käy ihmeessä katsomassa se neule, se on suloisen pehmeä ja todella miellyttävä päällä. Mustia neuleitakaan ei voi olla liikaa, mielestäni ne ovat pukeutumisen peruspilareita – aina tyylikkäät.
   Mukavaa loppuviikkoa Tuula!

 3. Anonyymi

  Kivoja vaatteita! Onko nuo housut normaalikokoasi? En ole koskaan ostanut Lidlistä housuja, ja nyt alkoi nuo kiinostamaan.
  T. Arja

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Arja,
   Eikö vain! Kiitos kun huomasit oleellisen asian, housut ovat tosiaan aivan normaalimitoitusta. Käytän yleensä M tai 38 ja nämä vastaavat niitä. Niiden malli on erittäin hyvä: ovat sutjakkaan kapeat muttei kiristävät tai pinkeän tuntuiset.
   Ostoksille vaan!

 4. tuulanneli

  Tänä syksynä tämä Heidin mallisto näyttää kaupallisemmalta. Edellisellä kerralla kävin hyvpistelemässä glittereitä mutta kauppaan jäivät. Keväällä en käynyt edes katsomassa.

  Olen joka syksy käynyt ostamassa heidän kasmirneuleitaan ja niihin olen ollut todella tyytyväinen. Ne eivät todellakaan nukkaannu. Toivottavasti heidän mallistoonsa tulevat tänä syksynä aidot kasmirneuleet.

  Katsotaan lähdenkö maanantaina hypistelemään näitä 😉

  1. Maarit / Sopusointuja

   Aivan samat kokemukset aiemmista, mutta uskon, että tämä tulee menemään kuin kuumille kiville!
   En ehtinyt kashmir-neuleita katsomaankaan, täytyy pitää niitä silmällä.
   Jos menet, yritä päästä jo aamusta… ;o)

 5. Annukka

  Musta ei valitettavasti mulle sovi, vaan näytän siinä ihan haamulta ja tuntuu, että kasvotkin valahtaa alaspäin. Ja Lidlin vaatteissa on myös se harmi juttu, että mun kokoa (34/36) ei läheskään aina niistä itselle mieluisista vaatteista löydy.

  Mutta tarkoitus ei ollut valittaa, vaan kertoa, että olen kyllä tehnyt Lidlistä kivojakin löytöjä. Lähinnä jotain ulkoiluun tai urheiluun liittyviä vaatteita ja asusteita.

  Täällä on aina Lidlin ovella jonoa jo ennen aukeamisaikaa ja kerran kun erehdyin heti yhdeksältä kauppaan, olin ihan järkyttynyt, kun näin millä "raivolla" naiset ryntäsi sinne vaatelaareille päivän tarjousten kimppuun :D. Siinä jyrättiin naapurit aika tehokkaalla kyynärpäätaktiikalla. Huuuuh. Mutta siitä huolimatta Lidl on mun suosikkikauppoja, koska siellä on parhaat hedelmä- ja vihannesvalikoimat tässä kaupungissa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oletpa saanut pidettyä itsesi hoikassa kunnossa! Tarkoitan siis ihan positiivisesti ja myös terveyden näkökulmasta <3 Lidl'in koot perustuvat varmasti yleisimpiin ja myydyimpiin kokoihin…

   Meillä on kolme Lidliä tässä ihan lähituntumassa, mikä on loistoasia. Eikä vähiten sen vuoksi, että se saa aikaan hintakilpailua ruoissa. On muutamia tuotteita mitä en sieltä saa, mutta haen ne viereisestä kaupasta. Hedelmäosasto on joka ikinen aamu (näitä vapaaherrattaren onnenhetkiä kun voi mennä kauppaan jo aamusta) tiptop -kunnossa, mitä ei voi sanoa esim S-Marketista. Ei voi muuta sanoa, kuin että onneksi Lidl on tullut haastamaan kotimaset ketjut!

   No niin, kohta kipaisen taas ostamaan viikonlopun ruoat, mutta ensin suunnitellaan menut 😀

 6. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Mä oon yllättynyt Lidlin laadukkaista vaatteista monta kertaa, esimerkiksi topit vetää vertansa Henkkamaukan vastaaville mennen tullen. Mallisto on tosi kiva ja oon shoppannut kyllä monta kertaa siellä eikä tarvii miettiä raaskiiko. Maanantai aamuna heti mentävä 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on vamasti niin, että laatu pitää tutkia ja yrittää bongata sieltä ne helmet – niinkun kaikissa ketjuliikkeissäkin. Tämä mallisto on mielestäni sellainen vaatekaapin perussisältö, joka pelastaa monessa tilanteessa.
   Onnea ostoksille!

 7. Nina L

  Uskon kun näen 😉 Juuri tuon Heidi mallisto on aiemmin ollut kyllä luokattoman huonolaatuista, enkä ole siitä koskaan mitään ostanut. Urheilu vaatteita kyllä on tullut hankittua, ja olen ollut tyytyväinen.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen kanssasi ihan samaa mieltä. En ole ostanut aiemmin juurikaan muuta kuin lastenvaatteita. Ehkäpä siihen on vaikuttanut sekin, että niitä ei ole voinut kokeilla eikä aina ole ollut avattua pakkaustakaan että olisi voinut kokeilla laadun. Nyt pääsin kokeilemaan näitä ja tuntemaan laadun kunnolla – ja se oli todella positiivinen yllätys.

 8. Tiia Koivusalo

  Nyt on niin kiva oikein klassinen mallisto. Nyt jäi jäytämään, etten katsonut neuleita lainkaan, vaan ohitin ne. Mutta hei maanantaina Lidliin.

  Ihanaa viikonloppua <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Me ollaan kuule varsinaisia smart shoppereita!
   Sinne minäkin suuntaan…

   Aurinkoisia syyspäiviä!

Leave a Reply